Laatste alarmering:
Datum 15|01 Tijd 04:47:33 (inci-04) Brand Bijgebouw (keet/hok/schuurtje) Jan Mankeshof Meppel 039231 039265 Prio Hoog Eenheid | TS 71-11 Brandweer Meppel Drenthe
donderdag 17 januari 2019

DONDERDAG 15|03

Winkelcentrum Keyserstroom dicht tijdens verbouwing

De parkeergarage Keyserstroom blijft in gebruik voor auto's en de publiekstoegang voor voetgangers zal plaatsvinden via een tijdelijke trap aan de Eendrachtstraat

MEPPEL - Vanaf 14 maart 2018 zal de hoofdingang van winkelcentrum Keyserstroom gesloten worden vanwege de ingrijpende verbouwing.

 

Wethouder Roelof Pieter Koning: "Het klinkt als een open deur, maar soms zit je een tijdje in de rommel voordat het weer mooi wordt. De parkeergarage Keyserstroom blijft de komende maanden wel open voor bezoekers. Ik kijk nu al uit naar het prachtige resultaat met o.a. een bioscoop, waarbij de eerste film in december zal draaien. We gaan dit jaar ook de Kruisstraat herinrichten, waardoor er straks een mooi nieuw geheel ontstaat met reuring in de binnenstad van Meppel."

 

Toegang parkeergarage via tijdelijke trap

De parkeergarage Keyserstroom blijft in gebruik voor auto's en de publiekstoegang voor voetgangers zal plaatsvinden via een tijdelijke trap aan de Eendrachtstraat.

 

Alternatief parkeren Stadhuis/mallegat

Bezoekers die liever niet met de trap gaan kunnen als alternatief hun auto parkeren op het parkeerterrein Stadhuis/Mallegat. De loopafstand tot het centrum is relatief kort. De Hoofdstraat is nog geen 400 meter lopen.

 

Tijdelijke routes worden aangeduid

Op en rond het pand zullen de met nodige verwijzingen de nieuwe tijdelijke routes worden aangeduid. Kruidvat en Team Kappers blijven open en zijn tijdelijk gevestigd aan de voorzijde van het winkelcentrum in de Kruisstraat. Phone House blijft op de huidige locatie gewoon open.

 

Vanaf oktober 2018 weer open

Het vernieuwde winkelcentrum zal vanaf oktober 2018 weer open zijn. In december zullen de bioscoop en de horeca hun deuren openen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie