Laatste alarmering:
Datum 15|01 Tijd 04:47:33 (inci-04) Brand Bijgebouw (keet/hok/schuurtje) Jan Mankeshof Meppel 039231 039265 Prio Hoog Eenheid | TS 71-11 Brandweer Meppel Drenthe
donderdag 17 januari 2019

WOENSDAG 24|01

Nieuwe baan voor gemeentesecretaris

Astrid Schulting (46 jaar) werkte sinds 2010 bij de gemeente Meppel als gemeentesecretaris

MEPPEL - Gemeentesecretaris Astrid Schulting van de gemeente Meppel treedt per 1 maart 2018 in dienst van de gemeente Westerkwartier. Deze gemeente ontstaat per 1 januari 2019 uit een herindeling van vier gemeenten ten westen van de stad Groningen. De Stuurgroep Herindeling Westerkwartier heeft haar benoemd tot kwartiermaker/gemeentesecretaris.

 

Astrid Schulting (46 jaar) werkte sinds 2010 bij de gemeente Meppel als gemeentesecretaris. Ze heeft in die periode onder andere gewerkt aan de positionering en samenwerking in de regio en aan de doorontwikkeling van de ambtelijke organisatie. Naast haar baan als gemeentesecretaris is zij lid van de raad van commissarissen bij een woningcorporatie en voorzitter van een evenementenstichting.

 

Astrid Schulting: "Na ruim 7 jaar met ontzettend veel plezier in Meppel te hebben gewerkt, ga ik een mooie nieuwe uitdaging aan in Groningen. Ik ben trots op de gemeentelijke organisatie en wat er de afgelopen jaren bereikt is door 'mijn' mensen. Ik zal Meppel en de Meppelers zeker gaan missen."

 

Waardering

Het college van burgemeester & wethouders van de gemeente Meppel heeft veel waardering voor de verdiensten van Astrid Schulting voor de organisatie.

Burgemeester Korteland: "We vinden het jammer dat Astrid ons gaat verlaten, maar we zien ook dat dit een geweldige kans is die we haar van harte gunnen. Onder haar leiding is de gemeente Meppel geprofessionaliseerd en staat de gemeente er goed voor. We wensen haar heel veel succes in de nieuwe gemeente Westerkwartier."

 

Het college zal op korte termijn een interim-gemeentesecretaris aanstellen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie